15 tot 17 maart was de Poolse open in Warschau met vier Nederlandse deelnemers, die samen 4 zilver, 1 goud en 2 brons winnen.

Koen Hageraats was eerste geplaatst in de enkel, maar kan dat net niet waarmaken en wordt tweede. Koen bereikt overtuigend de finale ondanks verlies van een game in tafeltennis in de kwartfinale. Koen is erg sterk in tafeltennis, dus daarin verliezen bij racketlon gebeurt hem zelden. In de finale wint hij tafeltennis 21-7, en squash met 21-18, maar uiteindelijk is dat net niet genoeg, vooral omdat zijn tegenstander, Joerg Kanonenberg, dit toernooi uitstekend tennist. Hij wint zo over de hele wedstrijd 3 punten meer dan Koen.

In de dames A wint Fabienne Dony de strijd om de derde plek van Kirsten Kaptein. In de 40+ wint Kirsten juist van Fabienne en zijn zij respectievelijk 2e en 3e. Verder enkelde Guidi Weijel nog in de B. Goed om hem na een lange blessureperiode weer in de uitslagen te zien. Maar in de wedstrijd om de derde plaats heeft hij na tafeltennis opgegeven, dus het lijkt toch nog niet helemaal goed te gaan.

Fabienne wint de damesdubbel samen met nummer 1 van de wereld Anna-Klara Ahlmer. Zij verslaan in de finale nummer 2 op de wereldranglijst Kirsten, samen met haar Poolse partner Dominika Patrzek. 

In de gemengd dubbel is Anna-Klara samen met Malte Thyregod ook te sterk. Koen en Fabienne verliezen in de halve finale echter maar met 4 punten verschil. Kirsten bereikt samen met Greg Lorkiewicz zelfs de finale, maar zij zijn daarin kansloos.