Lanzarote; december 2023

Taavi Suorsa, in Nederland wonende Fin, wint samen met zijn jeugdvriend Juho Vuorinen de heren dubbel B op de Club La Santa Open. Dit toernooi is een heerlijke escape in de winter naar de zon op Lanzarote. Club La Santa is een hotelresort waar je allerlei sporten kunt beoefenen, niet alleen racketlon, maar bijvoorbeeld ook atletiek en watersporten. Het toernooi heeft dan ook een trouwe schare fans. Naast Taavi met zijn vriendengroep spelen ook bestuurslid Marc met zijn gezin en Kirsten Kaptein dit toernooi.

Kirsten wint samen met Holly Ranson de finale van de damesdubbel A. De laatste wedstrijd in de poule van de damesenkel A was juist tegen Holly. Die verloor Kirsten helaas, waardoor ze op brons eindigt. In de mix valt zij met een vierde plaats net buiten het podium. Een vierde plaats had Sanne Veldkamp ook in de damesdubbel A.

Taavi wint zilver in de herenenkel B en Mark de Bruin in de herenenkel C. Een goede medailleoogst voor Nederland dit toernooi. Maar vooral een heel leuk toernooi om te spelen.